+31 (0)20 - 572 71 90 +31 (0)20 - 572 71 99 info@boontjeadvocaten.nl
Boontje Advocaten || Arbeidsrecht Plus

Mediation

Mediation

Mediation is een alternatieve wijze van conflictbeslechting. Door mediation worden conflicten opgelost met hulp van een onafhankelijke mediator die als procesbegeleider optreedt.

Mediation heeft een bijzondere rol binnen het arbeidsrecht gekregen. Steeds vaker wordt mediation door de rechter of door de betrokken partijen zelf voorgesteld om een geschil op te lossen.

Paul Boontje, oprichter van Boontje Advocaten (2001), heeft een beroepsopleiding tot mediator afgerond en is geregistreerd mediator bij de Mediatorsfederatie Nederland, de MfN (voorheen het Nederlands Mediation Instituut, NMI). Paul conformeert zich derhalve aan de MfN Gedragsregels voor de MfN-Registermediator.

Bénine van Huisstede – Zeijlstra, advocaat sinds 2013, heeft eveneens een beroepsopleiding tot mediator afgerond. Bénine is door haar persoonlijke aanpak in staat arbeidsconflicten op een doeltreffende manier op te lossen. Bénine is sinds 2018 geregistreerd mediator bij de Mediatorsfederatie Nederland, de MfN. Bénine conformeert zich derhalve aan de MfN Gedragsregels voor de MfN-Registermediator.

Voor mediation neemt u contact op met Paul Boontje of met Bénine van Huisstede – Zeijlsta.

 
Delen op