+31 (0)20 - 572 71 90 +31 (0)20 - 572 71 99 info@boontjeadvocaten.nl
Boontje Advocaten || Arbeidsrecht Plus

ActueelSmart Learning Company en Boontje Advocaten realiseren blended curriculum voor Rijksoverheid

 

Wij zijn trots aan te kondigen dat het Ministerie van Binnenlandse Zaken namens de Rijksoverheid het curriculum ‘Nieuwe rechtspositie Rijksambtenaren’ voor HR-adviseurs aan Smart Learning Company en Boontje Advocaten heeft gegund.

De rechtspositie van rijksambtenaren wordt zoveel mogelijk hetzelfde als die in het bedrijfsleven. Dit gaat waarschijnlijk 1 januari 2020 in.

Vanaf dat moment is het civiele arbeidsrecht van toepassing op een groot deel van de rijksambtenaren. Smart Learning Company biedt de opleiding over deze grote verandering middels blended learning aan, wat betekent dat de leerstof op verschillende manieren – zowel online als offline – wordt aangeboden aan de circa 2000 deelnemende HR-adviseurs. Een team van advocaten van Boontje Advocaten gaat binnen dit curriculum vier Masterclasses aan alle deelnemers geven.

Smart Learning Company staat voor ‘Slimmer leren, duurzaam presteren’. Slim en efficiënt leren wordt bereikt met interactieve leervormen, toegankelijke leertechnologie en door af te stemmen op de verschillende generaties en doelgroepen. Met de #smartlearning aanpak zorgt Smart Learning Company ervoor dat het curriculum ‘Nieuwe rechtspositie Rijksambtenaren’ voor alle HR-adviseurs een inspirerende leerroute wordt.

Boontje Advocaten hanteert de arbeidsrecht plus formule. Dit betekent onder meer vergaande specialisatie binnen het brede spectrum van de arbeidsrechtelijke advocatuur- en mediationpraktijk. Tevens zijn voor de wetenschappelijke basis hoogleraar prof. mr. C.J. (Cees) Loonstra en mr. dr. P. Kruit aan Boontje Advocaten verbonden. Het aanbieden van het curriculum ‘Nieuwe Rechtspositie Rijksambtenaren’  aan circa 2000 HR-adviseurs van de Rijksoverheid betekent een mooie aanvulling op de bestaande praktijk.

Wij bundelen met deze gunning onze gezamenlijke krachten. Door beiden te doen waar wij goed in zijn en een samenwerking tot stand te brengen die “the best of both worlds” samenbrengt, zijn wij in staat om deze prachtige opdracht tot een goed resultaat te brengen. We zijn er trots op dat we deze kans krijgen en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Edith Molemans

 

Actueel

03/04/2020

Nieuwsupdate: re-integratie tijdens de corona-periode, oproep van strafrechtadvocaten om de rechtbanken weer te openen, vandaag wordt bekend wanneer de aanvragen voor de NOW-regeling kunnen worden ingediend, en meer.

 
  • Er gelden tijdelijk coulantere regels bij de beoordeling van de Lees meer
02/04/2020

“Ontslag of beroep op de NOW-regeling? Gevolgen voor expats, bijzonder uitstel van betaling, Duitse en Europese maatregelen”

  • Ontslag is soms een betere optie dan de NOW-regeling, zo Lees meer
01/04/2020

Werkgevers opgelet: ogenschijnlijke fout in NOW-regeling kan grote gevolgen hebben!

De Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW) is iets meer dan een Lees meer
31/03/2020

NOW-regeling gepubliceerd

Vandaag om 10:00 uur heeft minister Koolmees in een persconferentie details kenbaar gemaakt over de Lees meer

Quote

 
Delen op