+31 (0)20 - 572 71 90 +31 (0)20 - 572 71 99 info@boontjeadvocaten.nl
Boontje Advocaten || Arbeidsrecht Plus

ActueelSmart Learning Company en Boontje Advocaten realiseren blended curriculum voor Rijksoverheid

 

Wij zijn trots aan te kondigen dat het Ministerie van Binnenlandse Zaken namens de Rijksoverheid het curriculum ‘Nieuwe rechtspositie Rijksambtenaren’ voor HR-adviseurs aan Smart Learning Company en Boontje Advocaten heeft gegund.

De rechtspositie van rijksambtenaren wordt zoveel mogelijk hetzelfde als die in het bedrijfsleven. Dit gaat waarschijnlijk 1 januari 2020 in.

Vanaf dat moment is het civiele arbeidsrecht van toepassing op een groot deel van de rijksambtenaren. Smart Learning Company biedt de opleiding over deze grote verandering middels blended learning aan, wat betekent dat de leerstof op verschillende manieren – zowel online als offline – wordt aangeboden aan de circa 2000 deelnemende HR-adviseurs. Een team van advocaten van Boontje Advocaten gaat binnen dit curriculum vier Masterclasses aan alle deelnemers geven.

Smart Learning Company staat voor ‘Slimmer leren, duurzaam presteren’. Slim en efficiënt leren wordt bereikt met interactieve leervormen, toegankelijke leertechnologie en door af te stemmen op de verschillende generaties en doelgroepen. Met de #smartlearning aanpak zorgt Smart Learning Company ervoor dat het curriculum ‘Nieuwe rechtspositie Rijksambtenaren’ voor alle HR-adviseurs een inspirerende leerroute wordt.

Boontje Advocaten hanteert de arbeidsrecht plus formule. Dit betekent onder meer vergaande specialisatie binnen het brede spectrum van de arbeidsrechtelijke advocatuur- en mediationpraktijk. Tevens zijn voor de wetenschappelijke basis hoogleraar prof. mr. C.J. (Cees) Loonstra en mr. dr. P. Kruit aan Boontje Advocaten verbonden. Het aanbieden van het curriculum ‘Nieuwe Rechtspositie Rijksambtenaren’  aan circa 2000 HR-adviseurs van de Rijksoverheid betekent een mooie aanvulling op de bestaande praktijk.

Wij bundelen met deze gunning onze gezamenlijke krachten. Door beiden te doen waar wij goed in zijn en een samenwerking tot stand te brengen die “the best of both worlds” samenbrengt, zijn wij in staat om deze prachtige opdracht tot een goed resultaat te brengen. We zijn er trots op dat we deze kans krijgen en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Edith Molemans

 

Actueel

16/11/2018

Meer verlof voor partner bij geboorte baby: Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG) aangenomen.

De Eerste kamer heeft op 13 november 2018 het wetsvoorstel Lees meer
15/11/2018

De transitievergoeding – een update

In het kader van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) heb ik eerder aandacht Lees meer
28/09/2018

Wet arbeidsmarkt in balans; de transitievergoeding

Eerder dit jaar besprak ik de voorgestelde wijziging van het ontslagrecht. Ik informeerde u toen Lees meer
17/08/2018

Een tweede mediator bij Boontje!

Naast Paul Boontje is nu ook Bénine van Huisstede - Zeijlstra mediator en MfN Lees meer

Quote

 
Delen op