+31 (0)20 - 572 71 90 +31 (0)20 - 572 71 99 info@boontjeadvocaten.nl
Boontje Advocaten || Arbeidsrecht Plus

ActueelJolanda de Groot sluit zich aan bij Boontje Advocaten

 

Het Amsterdamse nichekantoor Boontje Advocaten heeft haar positie op het gebied van arbeidsrecht verder verstevigd. Het toonaangevende kantoor heeft namelijk per 13 maart 2017 advocate Jolanda de Groot aangetrokken. Jolanda is al ruim 14 jaar werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk.

 Het nichekantoor telt met de komst van Jolanda nu 19 advocaten, allen gespecialiseerd in het arbeidsrecht. “Ik ben 14 jaar werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk”, aldus Jolanda. “Deze overstap geeft mij ontzettend veel mogelijkheden tot verdere vakinhoudelijke en persoonlijke groei. Zo is bijvoorbeeld als vaste adviseur Prof. C.J. Loonstra, hoogleraar arbeidsrecht aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit, aan Boontje Advocaten verbonden.”

Achtergrond
Jolanda rondde haar opleiding Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam in 2002 af. Zij heeft sindsdien werkervaring opgedaan bij advocatenkantoren met internationale focus in Amsterdam. In 2007 rondde Jolanda de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) cum laude af. Daarnaast heeft zij in maart 2011, samen met enkele medewerkers van de Universiteit van Amsterdam, een onderzoek afgerond voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de ‘arbeidsrechtelijke knelpunten van Het Nieuwe Werken’ (HNW).

Visie
Jolanda is graag sparringspartner van haar relaties en heeft ruime proces- en advieservaring op het gebied van collectief en individueel ontslagrecht. “Ik ben praktisch en oplossingsgericht. Bovendien: een goede relatie met de klant staat bij mij uiteraard voorop.” Net als haar nieuwe collega’s van Boontje Advocaten zal zij zich op enkele bijzondere gebieden binnen het arbeidsrecht specialiseren.

Jolanda de Groot

 

Actueel

19/11/2020

Intervisie

Wouter Hes en Jolanda de Groot zijn bij de NOvA alsook de VAAN geregistreerde intervisiebegeleiders Lees meer
01/07/2020

Boontje Advocaten sorteert voor op de toekomst

Al sinds de oprichting in 2001 richt Boontje Advocaten zich Lees meer

26/06/2020

ELA Global Employment Law Webinar Series: The Reimagined Workplace – Europe

24/06/2020

Boontje Advocaten bespreekt NOW 2.0 in vogelvlucht

Pascal Kruit en Björn Schouten bespreken NOW 2.0 in Lees meer

Quote

 
Delen op