+31 (0)20 - 572 71 90 +31 (0)20 - 572 71 99 info@boontjeadvocaten.nl
Boontje Advocaten || Arbeidsrecht Plus

ActueelJolanda de Groot sluit zich aan bij Boontje Advocaten

 

Het Amsterdamse nichekantoor Boontje Advocaten heeft haar positie op het gebied van arbeidsrecht verder verstevigd. Het toonaangevende kantoor heeft namelijk per 13 maart 2017 advocate Jolanda de Groot aangetrokken. Jolanda is al ruim 14 jaar werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk.

 Het nichekantoor telt met de komst van Jolanda nu 19 advocaten, allen gespecialiseerd in het arbeidsrecht. “Ik ben 14 jaar werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk”, aldus Jolanda. “Deze overstap geeft mij ontzettend veel mogelijkheden tot verdere vakinhoudelijke en persoonlijke groei. Zo is bijvoorbeeld als vaste adviseur Prof. C.J. Loonstra, hoogleraar arbeidsrecht aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit, aan Boontje Advocaten verbonden.”

Achtergrond
Jolanda rondde haar opleiding Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam in 2002 af. Zij heeft sindsdien werkervaring opgedaan bij advocatenkantoren met internationale focus in Amsterdam. In 2007 rondde Jolanda de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) cum laude af. Daarnaast heeft zij in maart 2011, samen met enkele medewerkers van de Universiteit van Amsterdam, een onderzoek afgerond voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de ‘arbeidsrechtelijke knelpunten van Het Nieuwe Werken’ (HNW).

Visie
Jolanda is graag sparringspartner van haar relaties en heeft ruime proces- en advieservaring op het gebied van collectief en individueel ontslagrecht. “Ik ben praktisch en oplossingsgericht. Bovendien: een goede relatie met de klant staat bij mij uiteraard voorop.” Net als haar nieuwe collega’s van Boontje Advocaten zal zij zich op enkele bijzondere gebieden binnen het arbeidsrecht specialiseren.

Jolanda de Groot

 

Actueel

23/01/2020

Rapport Borstlap

Vandaag is het langverwachte rapport van de Commissie Regulering van Werk onder leiding van Hans Lees meer
07/01/2020

2020: het jaar van de Wnra-uitdaging

Per 1 januari 2020 is op een grote groep ambtenaren het civiele arbeidsrecht van toepassing Lees meer
03/12/2019

Heeft u nog slapers in dienst? Actie vereist vóór 1 januari 2020

Op 8 november jl. heeft de Hoge Raad geoordeeld dat werkgevers verplicht zijn om slapende Lees meer
30/07/2019

Lancering Lexalyse van LexIQ in samenwerking met Erasmus School of Law en Boontje Advocaten

LexIQ lanceert met Lexalyse baanbrekende AI-software voor juristen Lees meer

Quote

 
Delen op